Design Konst Teknologi Trender

Trädgårdsdesign – Några idéer

Varje trädgård drar nytta av bra trädgårdsdesign. Oavsett dina förväntningar är planering och design viktigt. En av de första frågorna som jag ställer en klient (som designkonsult) är ”vad vill du ha från din trädgård?” Planeringen kommer att fokusera på dessa behov och skapa en personlig trädgård som alla kan njuta av i många år framöver.

Trädgårdsskötsel handlar i huvudsak om att odla växter, men den miljö vi placerar dem i är förmodligen det viktigaste elementet som gör en trädgård tilltalande eller på annat sätt. Personlig smak i trädgårdsstilar varierar lika mycket som i andra levnadsaspekter, och det som tilltalar en person kanske inte tilltalar en annan. Det verkliga testet för bra trädgårdsdesign är om resultatet tilltalar dig. Som trädgårdsdesigner har jag alltid sett min roll som facilitator och strävar efter att hjälpa mina kunder att skapa en trädgård som speglar deras smak och personlighet.

Använd en professionell designer genom att låta dem föreslå idéer och förklara de tekniker de använder. Lita på din egen förmåga att njuta av sin inspiration och experimentera på papper. Du kommer snart att utveckla färdigheter som gör att du kan designa din trädgård med självförtroende

1 thought on “Trädgårdsdesign – Några idéer”

Lämna ett svar