Kreativ

Trädgårdsskötselhjälp – Skaffa en trädgårdsprogramvara som hjälper dig

Programvaruprodukter för trädgårdsarbete innehåller kreativa och pedagogiska verktyg som behövs för trädgårdsdesign för hemmet eller för kommersiellt bruk. Det innehåller normalt bilder av de flesta trädgårdsartiklar, som staket, terrängtyper och växter och ger också information och några designtips. De flesta programvaror tillåter också utskrift, uppladdning och sändning av design via e-post.

Dina val

Pedagogisk

Programvara av denna typ innehåller en samling informationsartiklar om trädgårdsskötsel, som erbjuder information om växtsjukdomar och tips för växtskötsel och design. Foton, webblänkar och videodemonstrationer kan också inkluderas.

Kreativ

Denna typ av programvara gör det möjligt för användare att designa, planera och planera sina trädgårdar. Den har många staketdesigner, stigar, terrängtyper och växtalternativ.

Trädgårdsarrangör

Programvara av denna typ innehåller verktyg för växtinsamling och trädgårdsutsäde. Det gör det möjligt för en trädgårdsmästare att spåra dagliga uppgifter i trädgården för att kartlägga växttillväxt. Det kan också generera framstegsrapporter, uppgifter och kostnader för anläggningar under en viss tidsperiod.

Lämna ett svar