Design Konst Kreativ Teknologi

Steg för webbplatsdesign

Layout

Layouten på din webbplats är viktig, det är viktigt att hålla bakgrunden vit och bokstäver svart vilket gör det lättare att läsa för dina besökare.

Användarvänlig

Din webbplats måste också vara användarvänlig, det betyder helt enkelt att när någon kommer till din webbplats kommer de att kunna hitta saker enkelt utan att behöva gissa länkar och knappar.

Innehåll

Grunden för din webbplats och framgång är ditt innehåll, du måste ta extra kredit när det gäller att skriva innehåll för din webbplats design.

sökmotoroptimering

Det är viktigt att din webbplats är sökmotorvänlig genom att använda sökordsforskning och implementera nyckelord på lämpliga platser.

Domän namn

Att välja rätt domännamn spelar också en viktig roll.

Sitemap

Att placera en webbplatskarta på din webbplats är alltid en bra idé, eftersom det hjälper sökmotorer att hitta dig. Det kan också göra det lättare för dina kunder att hitta saker på din webbplats. Du kan göra detta på några olika sätt, du kan lista alla dina sidor på din webbplatskarta, eller så kan du lägga till några artiklar som rör din webbplats, det är en bra idé att placera en webbplatskarta på din webbplats.

Stöd

om din webbplats kommer att ha kunder måste du överväga att skapa ett professionellt supportsystem så att kunderna enkelt kan kontakta dig eller din personal med sina frågor, både före en försäljning och efter en försäljning.

Lämna ett svar