Uncategorized

Idéer för däckunderhållning

När du planerar att bygga eller köpa ditt hus, ta hänsyn till underhållningsmöjligheterna att ha ett däck. Ett däck kan vara användbart för alla typer av sociala evenemang, från lätta middagar till cocktailparty. Eftersom däck har kolumner och räcken, kan du dekorera dem i temat för festen.

En däck händelse kan vara att ha en cocktail sundowner. Lägg till mjuk belysning genom att hänga vita lampor från toppen av räcken för att tändas när det blir mörkt. Kom ihåg att placera stolar och bord på däcket med askkoppar och ljus (för de som röker tobak och vape -produkter). För cocktailsna, välj ett par recept som är lätta att göra.

Ett exempel på en bra solnedgångscocktail skulle vara en Blue Lagoon. Detta är en populär drink bland cocktailbarer och är enkel att göra. Fyll ett glas med is och häll över ett skott av vodka och blå Curacao-likör. Häll limonaden uppåt och lägg till en cocktailkörsbär för garnering.

Även om du tittar på en solnedgång kan du prova att göra en Tequila Sunrise för en cocktail. För denna drink behöver du ett långt glas fyllt med is. Häll i två skott tequila och fyll på den med apelsinjuice.

När dryckerna serveras kan gästerna umgås på däck och se solnedgången gå ner. Om du har en stor cocktail för solnedgången, investera i några värmare så att gästerna kan hålla sig varma när det blir mörkt.

På större däck kan du underhålla en grill. Ett bord kunde placeras på träplankorna med stolar. Detta förhindrar att bordet vacklar som på jorden. Däck har också fördelen med enkel åtkomst till huset.

Grillkocken kunde steka upp några kotletter och korv. För vegetarianer, skapa några grönsakspett genom att trycka olika typer av grönsaker på en lång spetsig pinne. Grönsaker du kan använda inkluderar hackad paprika, lök, märg och ananas. Lägg dem på grillen och droppa olivolja då och då för att förhindra att de torkar ut.

Vid olika helgdagar kunde däcken dekoreras enligt temat. På Halloween placerar du pumpor på trappan och draperar vitt lakan på räckenet. Du kan knyta fladdermöss från att klippa ut svart papper på kolumnerna.

Under jul kan du sätta bomullsull på räckenet för att efterlikna snö om du inte redan har den riktiga affären. Du kan väva julbelysning genom ledstången och placera dekorationer uppför ledstången.

Om du inte har någon fest eller det inte finns några helgdagar att fira, investera i en hängmatta för att hänga på däck. Du kan koppla av i skuggan genom att svänga på en gungbänk bultad i taket på däcket. Det finns gott om sittplatser speciellt skapade för verandor att välja mellan.

Att ha ett däck runt ditt hus lägger till en funktion. Det är inte bara glädjande att titta på det, utan ger underbara möjligheter till minnen.

Lämna ett svar